exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Zeer gespreide betaling mogelijk

 

De aanbetaling, die gelijk is aan de vervaardigingskosten van de lamp of het meubelstuk, bedraagt de helft van de verkoopprijs. Indien de aanbetaling voor u een te hoog bedrag zou zijn, heeft u de mogelijkheid de aanbetaling in een aantal bedragen te voldoen naar gelang de specifieke fase van het vervaardigingsproces.
Bijv. het vervaardigen van het blok hout, waaruit de gemiddelde Lampe voet gedraaid wordt, bestaat tenminste uit het verlijmen van zes staven hout en dan het draaien, kost bijv. €.175,–. Dan is uw eerste aanbetaling €.175,–, waarvan u een betalingsbewijs ontvangt.
Voor de tweede fase van het vervaardigingsproces, het met lak decoreren van de Lampe voet in uw interieurkleuren of in de kleuren van de door u gekochte dunne stof ter vervaardiging van uw lampenkap, kost €.185,–. Dan betaalt u vooraf €.185,–.
Voor de derde fase, het vervaardigen van het carcas, het poedercoaten en het bekleden van het carcas in de door u gekozen stof, chintz of zijde, betaalt u vooraf €.120,–.
Voor de vierde fase, het monteren van de lamp en het voorzien van Electra, betaalt u vooraf €.35,–. Natuurlijk kunt u 1,2 of 3 vervaardigingsfasen in 1 maal betalen, waarvan u dus weer een betalingsbewijs ontvangt.
Bij het afhalen of bezorgen van de lamp, betaalt u het restant, de brutowinst, welke 100% bedraagt van de som van de voorafgaande vervaardigingskosten. Deze brutowinst bestaat voornamelijk uit de vergoeding voor de gemaakte reistijd en de reiskosten.
Mocht u tijdens de vervaardigingsfasen afzien van de lamp en dus breekt met het leveringscontract, dan betaalt u de gemaakte kosten plus 30% daarvan indien nodig aan een incassobureau, waarvoor de ontwerper verzekerd is en natuurlijk hoopt dat dat niet noodzakelijk is.

De ontwerper

Bernard C. M. de Valk
Laan van Vollenhove 2413
Montessoriflat
3706 HG Zeist

+31 30 69 196 99
stylepalazzo@gmail.com 

Vraag naar gratis kleurenbrochure; ieder interieurobject is geregistreerd en beschermd en wordt gesigneerd gedateerd en genummerd.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist