exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Chantereine

Naam van de lamp: Chantereine. Prijs van de lamp in door u gekozen 3 interieurkleuren: E. 487,50. Prijs van de lamp in een perfecte marmer- of houtimitatie: E. 562,50. Zoals afgebeeld in de brochure; indien u wenst  een brochure te ontvangen, mail dan naar: stylepalazzo@gmail.com  of bel: Zeist, 030-6919699.

Het is ook mogelijk een andere decorateur het vele malen gladde lakwerk te laten verrichten. De prijs van de lampenkap is afhankelijk van het model en uw stofkeuze: chintz of zijde. Het is ook mogelijk van uw eigen dunne stof een lampenkap te laten vervaardigen, waarna de lampenvoet in dezelfde kleuren gelakt kan worden.

U kunt 3 kleuren kiezen, waarvan 1 goud voor de details. Deze laatste mag ook een andere kleur zijn. U kunt dus kiezen uit uw eigen interieurkleuren, uw lampenkapkleuren dus of uit de vele kleurenstalen van de ontwerper. De lampenvoet is van hout en de hoogte is 45cm., hetgeen voldoende is om goed bij te kunnen lezen. Hier is de lampenkaphoogte 26cm., hetgeen welhaast de Gulden Snede is,  0,618, van de lampenvoethoogte,  45cm.

De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken; de ontwerper is niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door toeleveranciers  en voor situaties door juridische overmacht. U kunt ook kiezen voor een perfecte marmer- of houtimitatie, deze tegen een meerprijs van E. 75,– tot E. 100,–  voor het meer gedetailleerde en moeilijker lakwerk. Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde  gesigneerd door een brandstempel, zoals  door de gildeleden in de 18e eeuw. De lampenvoet wordt ook aan de onderzijde genummerd en gedateerd.

De naam Chantereine kan vertaald worden als de Zingende Koningin.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist