exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Fun Sunflower

Naam van de lamp: Fun Sunflower. Prijs van de lamp zoals afgebeeld: E. 769,50. Lampekap naar keuze vanaf E. 100,–. Elektra
E. 50,–. U kunt 3 kleuren kiezen naar uw interieurkleuren of naar uw lampenkap of naar de kleurenstalen van de ontwerper. Als een van de drie kleuren kunt u goud kiezen voor de details. Het vele malen verrichtte  gladde lakwerk  is t.w.v.  E. 297,–.
Het is ook mogelijk het lakwerk een andere decorateur te laten verrichten.

Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde gesigneerd door een brandstempel, zoals door de gildeleden in de 18e eeuw. De lampenvoet wordt ook aan de onderzijde gedateerd en genummerd.  De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken. De voet is van hout en 45cm. hoog, hetgeen voldoende is om goed bij te kunnen lezen. De hoogte van  de  kap is welhaast de Gulden Snede,  0,618, van de
voet, 26cm. : 45cm.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist