exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Le Papillon

Naam van de lamp: Le Papillon. Prijs zoals afgebeeld: E. 917,50.  Lampekap naar keuze vanaf E. 100,–; deze prijs is bij de prijs van deze lamp inbegrepen. U kunt 3 kleuren kiezen, waarvan goud voor de details. In plaats van goud kunt u ook een andere kleur kiezen, naar uw eigen interieurkleuren of van die van uw lampenkap of naar de kleurenstalen van de ontwerper.

De voet is 45cm. hoog en van hout, voldoende hoog om goed bij te  kunnen lezen. Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde gesigneerd met een brandstempel, zoals door de gildeleden in de 18e eeuw.

De lampenvoeten worden ook gedateerd en genummerd aan de onderzijde.  Het vele malen verrichtte gladde lakwerk is t.w.v. E. 270,– en is in de prijs inbegrepen. Het is ook mogelijk een andere decorateur het lakwerk te laten verrichten.

De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken.  De hoogte van deze lampenkap is 26cm. en dit is welhaast de Gulden Snede, 0,618, van de lampen voethoogte, 45cm.  Indien u een brochure wilt ontvangen met daarbij de filosofie achter de ontwerpen, mailt u dan naar stylepalazzo@gmail.com  of belt u Zeist 030-6919699.

 

 


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist