exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Mirabell

Naam van de lamp: Mirabell.
Verkoopprijs zoals afgebeeld: € 1359,50.
U kunt 3 kleuren kiezen en goud voor de details, naar uw eigen interieurkleuren, bijv. uw lampekap, of naar de kleurenstalen van de interieurstijlontwerper. Het meerdere malen verrichten gladde lakwerk kost € 297,– en is in de prijs inbegrepen.

Het is ook mogelijk een andere decorateur het lakwerk te laten verrichten. Lampekap naar keuze; de afgebeelde kap kost € 100,– en is dus in de prijs inbegrepen. De prijs van de lampekap is afhankelijk van het model en van de keuze van de stof: chintz of zijde. Schaalmodel lampekappen, in de vorm van een Chinese hoed, en met chintz zijn het goedkoopste € 80,–

De lampevoet is van hout en 45cm. Hoog, hetgeen voldoende is om goed bij te kunnen lezen. De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken. Deze kaphoogte is 26 cm. en dit is welhaast de Gulden Snede, 0,618 van de voethoogte 45 cm. Iedere voet wordt aan de onderzijde gesigneerd, gedateerd en genummerd.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist