exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Over Palazzo

 

Een nieuwe meubelstijl, ca. 85 tafellampen en in totaal 8 wandlampen ontworpen naar de proporties van het menselijk lichaam naar Leonardo da Vinci waaronder de Gulden Snede-proportie.

Het is ook mogelijk stijlzuivere ontwerpen te bestellen voor door u gewenste interieurobjecten, wederom ontworpen naar de maatstaven van Leonardo da Vinci.

 

Meubelstijl

Ieder meubelstuk is verkrijgbaar in een keuze uit ca. 25 (wortel-)houtfineersoorten. Zie de speciale pagina’s voor alle afbeeldingen; de afbeelding per meubelstuk tegen een mooie architectonische achtergrond en de speciale pagina voor de afmetingen en de prijzen van ieder meubelstuk.

Tafellampen

Betreffende hoogten. Iedere tafellamp voet heeft een hoogte van 45cm of 17,7inches. Deze lamp voeten kunnen ook besteld worden in de hoogten: 73cm of 28,7inches; 101cm of 39,8inches. Vraag naar gratis prijsopgave. De kleinere lamp voeten hebben een hoogte van 25cm of 9.8inches. De staande lamp voeten kunnen geleverd worden in de hoogten: 129cm of 50.8inches en 140cm of 55inches; het betreft hier de hogere varianten van de volgende tafellamp voeten: Conimbraga, Penelope, Lou-Lou, Baldwin, Place de la Concorde en Roi Louis XVIII. Zo kan een representatieve, stijlvolle en statige serie in uw woonvertrekken ontstaan. Vraag naar gratis prijsopgave.

Lampekappen

Het is mogelijk een andere lampekap bij een voet te bestellen; tevens is het mogelijk een kap te laten vervaardigen van uw eigen dunne stoffen.

Kleuren

Iedere lampevoet kan besteld worden in de kleuren van uw interieur en in de kleuren van uw lampekappestof.

.

De ontwerper

Bernard C. M. de Valk
Laan van Vollenhove 2413
Montessoriflat
3706 HG Zeist

+31 30 69 196 99
stylepalazzo@gmail.com

Vraag naar gratis kleurenbrochure; ieder interieurobject is geregistreerd en beschermd en wordt gesigneerd gedateerd en genummerd.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist