exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Pacific Dream

Naam van de lamp: Pacific Dream. Prijs van de lamp zoals afgebeeld: E. 974,50. Lampekap naar keuze vanaf E. 100,– zoals afgebeeld. U kunt 3 kleuren kiezen, waarvan goud of een andere kleur voor de details, naar uw eigen interieurkleuren of  naar uw lampenkap of naar de kleurenstalen van de ontwerper. Het is ook mogelijk van uw eigen dunne stof een lampenkap te laten vervaardigen. Inclusief de prijs is de prijs voor het vele malen verrichtte gladde lakwerk t.w.v. E. 297, –.

Het is ook mogelijk  een andere decorateur het lakwerk te laten verrichten. Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde met een brandstempel gesigneerd, zoals door de gildeleden in de 18e eeuw. De lampenvoet wordt ook aan de onderzijde gedateerd en genummerd.

De lampenvoet is van hout en is 45cm. hoog, hetgeen voldoende is om goed bij te kunnen lezen.
De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken. De hoogte van de lampenkap is 26cm., welhaast de Gulden Snede, 0,618, van de hoogte van de lampenvoet, 45cm.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist