exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Paestum

Naam van de lamp: Paestum. De prijs zoals afgebeeld: E. 985,50. Lampenkap naar keuze, vanaf E. 100,– zoals afgebeeld op de foto.
U kunt 3 kleuren kiezen, waarvan goud voor de details; deze laatste kan ook een andere kleur zijn. U kunt uw interieurkleuren kiezen, of naar uw lampenkap of uit de kleurenstalen van de ontwerper.

U kunt ook van uw eigen dunne stof een lampenkap laten vervaardigen en daarna de lampenvoet in die kleuren te laten lakken. Ook kunnen de lampenvoeten in een perfecte marmer- of houtimitatie beschilderd worden, hetgeen wel tegen E. 75,– meerprijs is. Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde met een brandstempel gesigneerd, zoals door de gildeleden in de 18e eeuw. De lampenvoeten worden ook aan de onderzijde gedateerd en genummerd.

In de prijs is begrepen het vele malen verrichtte gladde lakwerk t.w.v. E. 236,50. Het is ook mogelijk een andere decorateur het lakwerk te laten verrichten. De lampenvoet is van hout en 45cm. hoog, voldoende om goed bij te kunnen lezen.
De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken; de ontwerper is niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door toeleveranciers of door situaties van juridisch overmacht. Deze lampenkaphoogte is 26cm., welhaast de Gulden Snede, 0,618, van de lampenvoethoogte, 45cm.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist