exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Universe

Naam van de Lamp: Universe.
Er worden nog 3 halve bolletjes aan het universum toegevoegd zodat er 7 “hemellichamen” zichtbaar zijn.
Verkoopprijs zoals afgebeeld: €729,50

U kunt kiezen uit 3 kleuren naar uw eigen keuze en goud voor de details, naar uw eigen stalen ( bijv. uw lampekap) of naar die van de interieurstijlontwerper. Lampekap naar keuze vanaf € 100 en ook afhankelijk van uw keuze voor chints of zijde. Iedere voet wordt aan de onderzijde gesigneerd, gedateerd en genummerd.

De kosten van het meerdere malen verrichte gladde lakwerk bedragen € 352. Het is ook mogelijk het lakwerk een andere decorateur te laten verrichten.

De lampevoet is van hout en 45cm. Hoog, hetgeen voldoende is om goed bij te kunnen lezen. De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken. Deze kaphoogte is 26 cm. en dit is welhaast de Gulden Snede, 0,618 van de voethoogte 45 cm.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist