exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Uw lampenkeuze

Hoe kiest u voor uzelf de mooiste lamp, die het beste bij u past?

Om een lamp snel terug te vinden, zijn zij gesorteerd op alfabet; dit betekent dat alle genres lampen door elkaar staan. Alle lampen worden geleverd in precies die kleuren die u voor uw interieur het mooiste vindt, of die passen bij de kleuren van de door u gekochte dunne stof om daarvan een lampenkap te laten maken; of in een perfecte hout- of marmerimitatie, waarvan de ontwerper vele voorbeelden in boekvorm heeft.

Bovendien is iedere lamp ontworpen naar de Gulden Snede en naar de proporties van het menselijk lichaam naar Leonardo da Vinci.

U vindt de mooiste lamp door uw waardering per lampenvoet te geven in cijfervorm en om nog nauwkeuriger te zijn met één cijfer achter de komma en dit cijfer misschien te noteren. De garantie voor u dat u de mooiste lamp heeft gekozen die voor jarenlang het beste bij u past.

De ontwerper

Bernard C. M. de Valk
Laan van Vollenhove 2413
Montessoriflat
3706 HG Zeist

+31 30 69 196 99
stylepalazzo@gmail.com 

Vraag naar gratis kleurenbrochure; ieder interieurobject is geregistreerd en beschermd en wordt gesigneerd gedateerd en genummerd.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist