exclusieve verlichting
klassieke lampen
lampekappen in uw interieurkleuren

Violine A

Naam van de lamp: Violine A. De prijs zoals afgebeeld: E. 1.067,50. Lampenkap naar keuze vanaf E. 100,– zoals afgebeeld.
U kunt 3 kleuren kiezen, waarvan goud voor de details; deze laatste kan ook een andere kleur zijn.

U kunt de kleuren kiezen uit uw eigen interieurkleuren, bijv. uw lampenkap of uit de kleurenstalen van de ontwerper. U kunt de lampenvoet ook laten uitvoeren in een perfecte marmer- of houtimitatie tegen een meerprijs van  E. 75,–.Iedere lampenvoet wordt aan de onderzijde gesigneerd met een brandstempel, zoals door de gildeleden in de 18e eeuw. De lampenvoet wordt ook aan de onderzijde gedateerd en genummerd.

Het meerdere malen verrichtte gladde lakwerk  is t.w.v. E. 278,50 en vanzelfsprekend in de prijs begrepen. Het is ook mogelijk het lakwerk door een andere decorateur te laten verrichten. De lampenvoet is van hout en de hoogte is 45cm., hetgeen voldoende is
om goed bij te kunnen lezen. De levertijd bedraagt 6 tot 8 weken; de ontwerper is niet aansprakelijk voor de vertraging veroorzaakt door toeleveranciers  of door een situatie van juridisch overmacht. De afgebeelde lampenkaphoogte bedraagt 26cm., welhaast de Gulden
Snede, 0,618,  van de lampenvoethoogte, 45cm.


De filosofie van Style Palazzo

Begin 1985 richtte ontwerper van "Style Palazzo" een stichting op voor het idealistisch-culturele doel de stijl indien mogelijk over Europa uit te dragen. De interieurstijl is de eerste homogene stijl na het Ard Déco.

Meer over de filosofie


Onze catalogus

Iedere lampevoet is leverbaar in de kleuren van uw interieur: in effen kleuren, in perfecte marmerimitaties met zeer weinig of meerdere aderen en in perfecte hout- en/of wortelhoutimitaties. Wilt u alle lampen bekijken?

Ga naar de catalogus


 

Style Palazzo  

+31 30 69 196 99

stylepalazzo@gmail.com 

Bernard C. M. de Valk

Laan van Vollenhove 2413, 3706 HG Zeist